9.5-32 Alliance 324 TT 106 A8

9.5-32 Alliance 324 TT 106 A8

Številka artikla: b-15222685
(Write review)

Neto 205 €

Bruto 250


6 mesecev
3-14 Dan
2
Če imate vprašanje v zvezi z izdelkom, prosimo, pokličite nas na telefonsko številko: +361/289-0042 ali zahtevajte povratni klic s klikom tukaj: Zahteva za povratni klic
When ordering at least 2 pcs, you can expect further discounts!

 Kos
Ime: 9.5-32 Alliance 324 TT 106 A8
Kategorija: Kmetijske pnevmatike
Proizvajalec: ALLIANCE
Letni čas:
Širina: 9.5
Višina:
Premer platišča: 32
LI:
SI:
Poraba goriva:
Zunanji kotalni hrup:
Oprijem na mokri podlagi:

QR-koda

Agricultural tires

In the driving position of traktor tires the pattern filled in only 20%. At the 4x4 tractors , the tires must not be changed to free size.

PR (Ply Rating) values

It shows the loadability of tires. The bigger is the PR the higher the resolution against the outside effect. For heavy off-road work worth to choose the higher PR

Tire sructure

radialdiagonal gumi There are two different tire structures.

At diagonal tires the cord lines stand in 45 degrees with the basis line.

At the radial tires the body can be optimized for radial forces. The radial cords are in 90 degrees with basis line, so cords can take twice bigger forces than diagonal tires. Thus, radial tires have half number of ply than in diagonal tires. This way, the sidewall can be slimmer, which gives better cooling. The decrease of the plies' degrees increases the stability of tire at high speed.

The signs of tire structure: R means radial tire. This sign (-) or D letter means diagonal tire, B means bias belted.

9.5-32 Alliance 324 TT 106 A8

PROFILE

Skupina "Tire Alliance Group" (ATG) je eden od vodilnih svetovnih ponudnikov terenskih pnevmatik. Predstavlja tri svetovno znane blagovne znamke - Alliance, Galaxy in Primex. V vseh delih sveta poznane blagovne znamke v sektorju terenskih pnevmatik (OHT) so se od leta 2007 postopoma združile v Skupino ATG. Kot prva je bila v Skupino ATG v začetku 2007 sprejeta Alliance, leta 2009 sta ji sledili še Galaxy in Primex. Aktivno je prisotna v več kot 120 državah na 6 celinah. Skupina je v letu 2012 dosegla globalni promet v višini 500 milijonov dolarjev.

Te blagovne znamke so dobro poznane po zmogljivosti, ki jo z namensko izdelanimi pnevmatikami za posebno uporabo zagotavljajo svojim strankam na področju poprodaje in na trgu OEM (proizvajalci originalne opreme). Za uporabo na kmetijskih zemljiščih, v rudnikih, tovarnah ali gozdovih, ATG ponuja rešitve, prilagojene različnim potrebam.

Skupina ima dva proizvodna obrata, enega v Haderi v Izraelu in drugega v Tirunelveli v južni Indiji. Poleg lastnih proizvodnih zmogljivosti se pnevmatike Skupine ATG proizvajajo tudi v pogodbenih proizvodnih obratih na Kitajskem in Tajvanu. Ti izdelki so narejeni v skladu s strogimi standardi kakovosti, ki veljajo za vse proizvode Skupine ATG. Skupina trenutno gradi svoj tretji proizvodni obrat v Daheju, v zahodni Indiji.

Vrhunski raziskovalno-razvojni centri družbe, ki se nahajajo v Izraelu, ZDA, Indiji in Južni Afriki, zaposlujejo ugledne strokovnjake in v njih razvite pnevmatike so na voljo po vsem svetu. Poleg tega strateške lokacije teh centrov omogočajo Skupini ATG podporo svojim strankam tudi na regionalni ravni, kar krepi moto Skupine ATG za zagotavljanje prilagojenih rešitev za posebne potrebe. To je prav gotovo pomagalo, da je blagovna znamka postala prednostna izbira pri proizvajalcih originalne opreme (OEM) po vsem svetu.

Regionalni sedeži so na Nizozemskem, ZDA, Indiji, Južni Afriki in Izraelu. Skupina ima tudi regionalne pisarne in predstavnike v Argentini, Avstraliji, Braziliji, Kanadi, na Kitajskem, v Franciji, Nemčiji, na Iberiji, v Italiji in Skandinaviji.

Skupino sta s pomočjo ameriške zasebne družbe za kapitalske naložbe Warburg Pincus LLC., ki upravlja sredstva v višini 35 milijard dolarjev, osnovala in ustanovila g. Ashok Mahansaria in g. Yogesh Mahansaria, ki sta med vodilnimi imeni v industriji terenskih pnevmatik.

Trenutno skupino podpira multinacionalna družba zasebnega lastniškega kapitala Kohlberg Kravis Roberts & Co (KKR) s sedežem v New Yorku. Družba KKR je bilo ustanovljeno leta 1976 in je vodilna svetovna investicijska družba, ki je na dan 31. decembra 2012 upravljala 75,5 bilijonov dolarjev sredstev. S pisarnami po vsem svetu KKR upravlja premoženje s pomočjo različnih investicijskih skladov in računov, ki zajema več virov sredstev.

Cilj družbe KKR je enak viziji ustanoviteljev Skupine ATG, da bo med prvimi tremi svetovnimi podjetji na področju pnevmatik za kmetijstvo, gozdarstvo in gradbeništvo (AFC).

Product review - Write review

No review

Oznaka pnevmatike

Na podlagi Uredbe 1222/2009/ES Evropskega parlamenta in Sveta morajo biti pnevmatike, izdelane po 1. juliju in prodane na območju EU, od 1. novembra 2012 naprej ustrezno označene z nalepko na samem prodajnem mestu ali na pnevmatiki. Na levi strani si lahko ogledate nalepko za to pnevmatiko in novo EU-nalepko za pnevmatiko.Ta je zelo podobna nalepkam, ki se najpogosteje uporabljajo pri gospodinjskih aparatih, kot sta pralni in pomivalni stroj. Več informacij glede označevanja si lahko preberete s klikom na to povezavo. Informacije v zvezi z novimi predpisi o označevanju pnevmatik ter odgovorih na pogosto postavljena vprašanja lahko dobite pri Evropskem združenju proizvajalcev avtoplaščev in platišč (ETRMA).

Podrobnosti