117.10-5 Mitas SLICK

117.10-5 Mitas SLICK

Številka artikla: sx-178968
(Write review)

Neto 30 €

Bruto 36


6 mesecev
3-14 Dan
14
Če imate vprašanje v zvezi z izdelkom, prosimo, pokličite nas na telefonsko številko: +361/289-0042 ali zahtevajte povratni klic s klikom tukaj: Zahteva za povratni klic
When ordering at least 6 pcs, you can expect further discounts!

 Kos
Ime: 117.10-5 Mitas SLICK
Kategorija: Pnevmatike za motorje
Proizvajalec: MITAS
Letni čas: Celoletne Pnevmatika
Širina: 117.10
Višina:
Premer platišča: 5
LI:
SI:
Poraba goriva:
Zunanji kotalni hrup:
Oprijem na mokri podlagi:

QR-koda

Celoletne pnevmatike

celoletne pnevmatike.Celoletne pnevmatike združujejo lastnosti poletnih in zimskih pnevmatik, tako se lahko uporabljajo v vseh letnih časih. Celoletne pnevmatike so primerna izbira za tiste, ki svojega vozila ne uporabljajo veliko in ga ne izpostavljajo ekstremnim razmeram (sončna pripeka, sneženje).

sx-178968

Motorgumi
All seasons

MITAS a.s is one of Europe’s leading producers of agricultural tyres. Mitas manufactures and sells tyres under three brand names: the company’s own Mitas and Cultor, and Continental under licence. In addition, MITAS a.s. produces and distributes a wide range of Mitas-branded industrial and motorcycle tyres. MITAS a.s. is a member of ČGS HOLDING a.s. and operates three production plants in the Czech Republic, one in Serbia and one in the USA, and maintains a global sales and distribution network.

Product review - Write review

No review

Oznaka pnevmatike

Na podlagi Uredbe 1222/2009/ES Evropskega parlamenta in Sveta morajo biti pnevmatike, izdelane po 1. juliju in prodane na območju EU, od 1. novembra 2012 naprej ustrezno označene z nalepko na samem prodajnem mestu ali na pnevmatiki. Na levi strani si lahko ogledate nalepko za to pnevmatiko in novo EU-nalepko za pnevmatiko.Ta je zelo podobna nalepkam, ki se najpogosteje uporabljajo pri gospodinjskih aparatih, kot sta pralni in pomivalni stroj. Več informacij glede označevanja si lahko preberete s klikom na to povezavo. Informacije v zvezi z novimi predpisi o označevanju pnevmatik ter odgovorih na pogosto postavljena vprašanja lahko dobite pri Evropskem združenju proizvajalcev avtoplaščev in platišč (ETRMA).

Podrobnosti